Youth Lacrosse
 
 
 
 

Jeugd Lacrosse


Ben jij tussen 8 en 18 jaar wil je een keer een stoere sport uitproberen? Kom eens langs bij lacrosse!


Lacrosse is een snelle balsport uit Amerika die de laatste jaren steeds populairder wordt in Nederland. In Wageningen wordt intussen alweer 9 jaar lacrosse gespeeld bij de studenten lacrossevereniging Wageningen Warriors.
Lacrosse wordt gespeeld met een stick, waarmee een rubberen bal door middel van samenspel en behendigheid in het goal van de tegenstander moet worden gegooid. Een makkelijke omschrijving die vaak gebruikt wordt is hockey in de lucht. De jeugd speelt zonder contact.


Lijkt het jou nou leuk om lacrosse ook eens uit te proberen? Dat kan! Onder begeleiding van enthousiaste trainers leren we je de basis en wie weet leer jij al meteen de eerste stick tricks. Hoe dan ook ga je met een brede glimlach naar huis!
Doe mee en begin eens aan een sport die nog niet veel klasgenootjes kennen.


Tot en met 22 juni geven wij op woensdagen jeugd trainingen van 18.00 tot 19.00 bij WAVV Wageningen (Peppelsteeg 4). Materialen wordt door ons verzorgd. We raden je aan sportkleding en -schoenen (het liefst met noppen) te dragen. Neem verder een flesje water mee!


Wil je nog iets meer weten of wil je graag op de hoogte blijven van onze trainingen en de volgende stappen rondom jeugdlacrosse? Laat dan hieronder je e-mail achter en dan houden we contact met je!